Szállítási és fizetési információ


Tisztelt Vásárlónk!Az alábbi szállítási módok közül választhat:

- Házhoz szállítás futárral (+1250Ft)
- Postán maradó küldemény (+1250Ft)

A posta 15.000Ft felett ingyenes!

A csomagokat diszkrét, fehér borítékban postázzuk, semmi nem utal a tartalmára. Egy "NP" monogram szerepel csak feladóként. A szállítási idő 1, maximum 2 munkanap.

A Kamagra termékek árát a futárnak kell kifizetni átvételkor, postán maradó küldemény esetében pedig az adott postahivatalban történik a fizetés. Postán maradó küldemény esetében kérjük, tüntesse fel a megjegyzésben, hogy "postán maradó" és adja meg az adott postahivatal címét vagy számát. Magyarországon bármelyik postahivatal rendelkezésre áll hasonló esetben. Ilyenkor Önnek kell befáradni a postára és átvenni a csomagot.


Miért a Kamagra termékcsaládot válassza?


Évek óta az egyik legsikeresebb potencianövelő világszerte. A hatóanyaga megegyezik a klasszikus Viagráéval, a különbség a jóval kedvezőbb ár, és a sokoldalú felhasználási lehetőség. Ha egy fárasztó napon vagy túl, és ugyanúgy szeretnél teljesíteni, vagy csak időnként feldobnád szexuális életed, tökéletes választás minden korosztály számára. Lepd meg bátran párodat. Kiváló minőségben, nagyon kedvező áron kínáljuk a termékeket, gyors, diszkrét szállítással, akciókkal és ajándék termékekkel.