A Kamagra pezsgőtabletta

A termék legfőbb hatóanyaga a sildenafil, amely a hímvessző ereiben a simaizmokat elernyeszti, ezáltal a barlangos testbe áramló vér mennyiségének növelésével okoz merevedést. A vér nehezebben távozik a péniszből így használatának pozitív hatásai között a hosszabb ideig tartó és gyorsabban (ugyanakkor időben jóval több) elérhető erekció is megemlítendő, illetve a korai magömlést is késleltetni lehet vele.

Kizárólag szexuális izgalom és ingerlés esetén okoz erekciót. 

Hatása a tablettákkal és zselével szemben , akár azonnal is érezhető gyors felszívódásának köszönhetően . Könnyen felezhető, vagy akár negyedelhető is. Finom narancsos ízben kapható, egy dobozban pedig 7 db pezsgőtablettát találunk. 

A pezsgőtablettát aktus előtt 15 perccel kell bevenni 3 dl vízben feloldva (Napi maximális adag 1 pezsgőtabletta, ami 100 mg sildenafilt tartalmaz, idősebbeknek pedig egy fél pezsgőtabletta, ami 50 mg-nak felel meg). Hatása egyénfüggő, 4-6 órán keresztül is tarthat! 

A Kamagra semmiképpen nem alkalmazható salétrom alapú gyógyszerek szedésével együtt (szív, illetve vérnyomás gyógyszerek)!

Bevételével történő egy időben való alkohol, illetve a nagyobb mennyiségű koffeinfogyasztás nem ajánlott, mivel az csökkentheti a termék hatékonyságát. 

Kamagra pezsgőtabletta