A Kamagra rágótabletta

A termék legfőbb hatóanyaga a sildenafil, amely a hímvessző ereiben a simaizmokat elernyeszti, ezáltal a barlangos testbe áramló vér mennyiségének növelésével okoz merevedést. A vér nehezebben távozik a péniszből így használatának pozitív hatásai között a hosszabb ideig tartó és gyorsabban (ugyanakkor időben jóval több) elérhető erekció is megemlítendő, illetve a korai magömlést is késleltetni lehet vele.

 Kizárólag szexuális izgalom és ingerlés esetén okoz erekciót. 

A készítők megunták a folyamatos narancsos ízt és remélték, hogy a változatosság vágyat kelt, így piacra dobták a 4 különböző ízesítésű rágótablettát. 1 levél tartalma a már jól megszokott 4 db tabletta (4 vagy akár 8 napi adag) amit 4 különböző ízben élvezhetünk - eper (halvány rózsaszín), narancs (narancssárga színű), banán (sötét sárga színű), ananász (halványsárga színű) -. Előnyeként megemlíthetjük, hogy könnyedén felezhető, viszont ár arányban kicsit borsosabb, mint mondjuk a zselé. 

A rágótablettát aktus előtt 20-25 perccel kell bevenni – szét kell rágni, igen meglepő módon-(Napi maximális adag 1 rágótabletta, ami 100 mg sildenafilt tartalmaz, idősebbeknek pedig egy fél rágótabletta, ami 50 mg-nak felel meg). Hatása egyénfüggő, 6-12 órán keresztül is tarthat! 

A Kamagra semmiképpen nem alkalmazható salétrom alapú gyógyszerek szedésével együtt (szív, illetve vérnyomás gyógyszerek)!

Bevételével történő egy időben való alkohol, illetve a nagyobb mennyiségű koffeinfogyasztás nem ajánlott, mivel az csökkentheti a termék hatékonyságát. 

Kamagra rágótabletta