A Lovegra

A „női Kamagra” rengeteg hölgynek ad reményt a szexuális élmények fokozására! Egyes élménybeszámolók szerint hatalmas segítséget nyújt az antidepresszánsok egyik fő mellékhatásának csökkentésében (amik közé tartozik a libidó csökkenésére való hajlam, valamit az orgazmus elérése sokkal nehezebb lesz, bizonyos esetekben pedig teljesen reménytelenné válik) de egy 2000-es tanulmány szerint a meddőséget is kedvezően befolyásolhatja.

 Hatásmechanizmusa alapján növeli az erogén zónák vérellátását, vérbőséget okoz, fokozza az izgalmi állapotot és nagyobb, hosszabb –egyesek elmondása szerint akár több- orgazmus is elérhető vele

A férfiaknál már sokat bizonyított sildenfail-citrátot tartalmazza. A készítményt (legfeljebb egy szem, azaz 100 mg –idősebbek számára a maximális adag 50 mg, ami egy fél tabletta) lehetőség szerint ne egy kiadós étkezés után, bő folyadékkal kell lenyelni. Hatását 30 perc után fejti ki és egyénenként változóan 4-6 óráig marad a szervezetben. 

A Lovegra semmiképpen nem alkalmazható salétrom alapú gyógyszerek szedésével együtt (szív, illetve vérnyomás gyógyszerek)!

Bevételével történő egy időben való alkohol, illetve a nagyobb mennyiségű koffeinfogyasztás nem ajánlott, mivel az csökkentheti a termék hatékonyságát. 

A Lovegra nem szedhető terhesség és szoptatás ideje alatt!

Lovegra