Eredeti Kamagra

Blisztercsomagolás avagy, szűrjük ki a hamisítványokat 

Bizonyára rengeteg helyen olvashattunk már róla – de tudjuk valójában, hogy mi is az?

A Kamagrával kapcsolatban is érdemes megemlíteni, mivel, minden eredeti terméknek egy úgynevezett blisztercsomagolásban kell lennie. Az egyik legegyszerűbb módja, hogy kiszűrjük a hamisítványokat, csak rá kell néznünk a csomagolására.

Sajnos, ezt már csak otthon tudjuk tesztelni, de feltételezem, senki nem akar egy kiadós lepedő akrobatika helyett éjfélkor a teliholdra vonyító vérfarkassá változni. ( Természetesen, ennyire nem veszélyes a helyzet, de azt jogosan gondolom, hogy egy hamisítvány miatt nem akarunk lebittyesztett vörös fejjel bámulni magunk elé egy „komolyabb” Magyarországi korházban.)

-Éppen ezért- ha már rendelés során nem feltétlenül, vagy csak a nagyon rátermettek képesek arra, hogy kiszúrják a hamisítványokat, lakásunkban megtehetjük azt. 

Tehát, mi is az a blisztercsomagolás?

Tulajdonképpen egy gyűjtőnévről beszélünk, ami elég sok mindent foglal magában, de akad azért közös jellemzőjük is, mégpedig:

a csomagolandó tárgyat egy átlátszó, a tárgy kontúrját követő, vákuumformázott búra (buborék) védi.

A zárási módszer szempontjából többféle megoldás mutatkozik, de én most csak azt említeném meg, ami minket tárgy szerint érint: Többek között a gyógyszercsomagolások is ilyenek– fémfóliához rögzített többrekeszes búra – aki már vett be gyógyszert, az biztosan találkozott már a képen illusztrált jellegzetes formával. 

Összesítve egy szó mint száz, ha a képen látható csomagolással találkozunk, majdnem biztosak lehetünk benne, hogy eredeti amit beveszünk.

+1 Infó: ami olcsó, az nem eredeti! ( Természetesen mindenkinek a saját joga eldönteni, hogy erre fizet többet, vagy később a ráment egészségére –részemről, inkább megelőzés párti vagyok-) 

Mielőtt vásárolunk, fürkésszük az árakat és utána pedig a csomagolást, figyeljünk oda az egészségünkre, ha pedig megtaláltuk a biztonságos helyről rendelhető darabokat, élvezzük a hatásukat!