Kamagra Élménybeszámolók

Első beszámolónk Évától származik, aki immáron több, mint 8 éve él házasságban. 

„Idén múlt 8 éve, hogy alapjáraton boldog házasságban élek a férjemmel, DE a lehető legőszintébben mondva a szexuális életünk redukál a nullával. Olyan kicsi farka van, hogy undorodom a szex gondolatától is. Sosem tudott kielégíteni. Így, szégyen – nem szégyen, hamar viszonyba keveredtem az egyik munkatársammal. Olyan szinten rabul ejtett a nagy, 20 cm-es farka, hogy csak 3-4 menet után tudta kielégíteni hatalmas étvágyamat. Rendkívül elégedett voltam vele, de igazán meglepőnek bizonyult számomra, hogy nem számított a munkahelyi stressz, a fáradtság, vagy éppen betegség ő ezt az időben is kielégítő 3-4 aktust / alkalom mindig produkálta. Ez nem lehet véletlen, gondoltam. Furdalta az oldalam a kíváncsiság, így egyik találkozónk alkalmával megkérdeztem, hogy mi a titka?

Elárulta, hogy bámulatos állóképességének és mindig kőkemény péniszének az a titka, hogy minden aktus előtt 1 órával bevesz 1 Kamagra Gold-ot.

Szeretném megköszönni, hogy árusítják ezt a terméket, ugyanis végre megtapasztalhattam az igazi gyönyört és végül, de nem utolsó sorban, ha már férjem méretein semmi nem segít, de ilyen úton, a közöttünk lévő kapcsolat is sokkal jobb lett.”

Éva,34 éves

 

Mai beszámolónk főhőse Viktor, aki megosztja velünk tapasztalatait.

„Sziasztok, a nevem Viktor és ez itt az én történetem. 

Nyilvánvalóan, mint minden férfi, én is nézek pornót. Első körben azon kezdtem el agyalni, hogy hogy a francba van ilyen állóképességük a felnőtt filmes férfiaknak? Valójában a párommal mi már mindent kipróbáltunk a gyógynövényes szaroktól elkezdve, a tantrikus akármin keresztül, a jógát bezárólag. Igazi baromság! Semmi nem használt, a tököm továbbra is ernyedt és petyhüdt maradt, vagy pedig a másik véglet,3 perc alatt elsültem. Bizonyára nem kell magyaráznom, hogy ez ráment a kapcsolatunkra is, én pedig pszichésen teljesen leépültem, mikor egy komolyabb kettyintésre került volna sor, nincs mit szégyellni- így hát bevallom- egyszerűen féltem a kudarctól és nem állt fel…

Ezek után pedig nevezhetjük a sors fintorának, hogy a párommal épp némi közös pornónézéssel szerettük volna feldobni a dolgokat, és megakadt a szemünk egy reklámon, amely a Kamagra Zselét reklámozta. 

„Miért ne?”- mondtuk, hiszen párkapcsolatunk legelejéről maradt tüzes forró éjszakák, már csak emlékezetünkben éltek. Nincs mit veszítenünk. Megrendeltük. 

Milyen jó döntés volt! Izgatottan bontottam ki a vásárolt terméket, választhattam az ízek közül is, és fél órán belül olyan istenesen gerincre vágtam végre az asszonyt, hogy ezt garantáltan még a szomszédjaink is élvezték! Majdnem 2 órán keresztül bírtam, bárminemű korai magömlés nélkül és a farkam végig kőkemény volt!

Úgyhogy, bátran ajánlom mindenkinek Uraim ezt a csodakészítményt!

Viktor, 26 éves

 

Következik Anett beszámolója, a Lovegra-ról,

„ Mint nagyon sok női és férfi társam, én is depressziótól és némi szorongásos pánikkal küzdöm. Évekkel ezelőtt diagnosztizálták, mikor még nagyban éltem a –szex, love and rockn’roll- látószögemet. Imádtam a szexet, bárhogy, bárhol és bármikor! 

Szép lassan a pánik és a depresszió annyira megkeserítették az életem, hogy muszáj voltam gyógyszerhez nyúlni. Aki esetleg nem tudná, annak elmondom, hogy az antidepresszánsok egyik fő mellékhatása a frigiditás valamint az orgazmusra való hajlam teljes megszűnése. Mi ez nekem? – gondoltam, nálam nagyobb nimfomán nem létezik, egy ilyen szintetikus vacak nem veszi át a testem felett az uralmat. 

Hatalmasat tévedtem! Először képtelen voltam benedvesedni, majd egyre nehezebb és nehezebb volt elérni az orgazmust, míg végül teljesen lehetetlenné vált. Természetesen ez a kedvem is elvette az egésztől és nagyon ciki volt minden egyes kudarcba fulladt próbálkozás után a páromnak azt a klisét mondogatni, hogy „de nem a te hibád” – Te is elhinnéd, nem?-

Kerestem a megoldást, a pszichiáterek csak a fejüket rázták, ebbe bele kell törődni Kedves, ez az ára annak, hogy lelkileg újra jól érzi magát. Kizárt! Rengeteg dolgot kipróbáltam, melyeket csak azért nem említek meg, mert lehet, hogy másnak még használhatnak. De komolyan, ha valaki azt mondta volna nekem, hogy ha egy kihalt mezőn pucéran táncolok teliholdkor az segít, azt is megtettem volna – de szerencsére egy barátnőm ettől megkímélt és ajánlotta a Lovegra-t. Épp volt nála, adott egy szemet és elmondta, hogyan is használjam. 

Izgatottan rongyoltam haza, bevettem és mire a párom hazaért, én már nedvesen vártam a kanapén. Hatalmasat szexeltünk, négyszer elélveztem, végig nedves voltam és az érdeklődésem egy percig sem csappant! Plusz pont, hogy ezek után még napokig éreztem a hatását egy fél tablettának!

Mindenkinek, aki antidepresszánst szed, van remény és megoldás, az én szexuális életem újra tökéletes, csak ajánlani tudom!”

Anett, 25 éves

 

A történet írójának szempontjából semmiképp nem nevezhetjük a példás siker sztorinak, de mint beszámoló tökéletes:

„Fotósként dolgozom és nagyon gyakran kell pucér (és nem utolsósorban bevállalós lányokat fényképeznem) – ebből következően egy-egy ilyen hosszabb hétvégi „munka” folyamán mindig csurran-cseppen legalább egy csinos hölgy számomra :P 

Egy pár hónappal ezelőtt szintén egy ilyen fényképezésre került sor, (ráadásul legutóbb már nagyon kiszúrtam magamnak egy bizonyos lányt, akivel történetesen megint dolgoznom kellett) gondoltam, mivel akkor biztos, hogy valakit megfektetek, miért is ne rendelhetnék a már sokat hallott Kamagra Gold-ból? Nyílván, férfi vagyok, nem gyenge egóval, szerettem volna nagyot virítani ;) 

El is érkezett a fotózás napja, és ezzel a nagyon csinos kis vörös démonnal szépen alakultak a dolgaink. Bizakodva a fotózás végefelé bekaptam ezt a csodaszert és remegtem az esti szex gondolatától is. Egyetlen dologgal nem számoltam… Azzal, hogy nem lesz. Igen, a nap végén a hölgyek azonnal eltűntek, senki nem várt rám nedvesdő puncival. Egyedül hazaballagtam. Arra gondoltam legalább kiverem magamnak, ha már így fel lettem szarvazva. Egy bő másfél órás erekció után sikerült egy hatalmasat élveznem. De kanosságomon nem sokat segített, sajgott a karom, a pöcsöm meg reggelig állt, mint a cövek, miközben retusáltam a lányoknak a képeit.

Egy életre megtanultam, hogy csak akkor veszem be a másik 3-at, ha csajszi már széttett lábakkal vár rám az ágyamon, mert habár a hatása szuper és megkérdőjelezhetetlen, ez nem az én karomnak van kitalálva…”

Ádám, 35 éves