A Kamagra Zselé

A termék legfőbb hatóanyaga a sildenafil, amely a hímvessző ereiben a simaizmokat elernyeszti, ezáltal a barlangos testbe áramló vér mennyiségének növelésével okoz merevedést. A vér nehezebben távozik a péniszből így használatának pozitív hatásai között a hosszabb ideig tartó és gyorsabban (ugyanakkor időben jóval több) elérhető erekció is megemlítendő, illetve a korai magömlést is késleltetni lehet vele.

 Kizárólag szexuális izgalom és ingerlés esetén okoz erekciót. 

A készítmény nyálkahártyán keresztül oldódik fel, így hatását már 15 perc után tapasztalhatjuk, a tablettával szembeni 1-1,5 órás időintervallum helyett. 

A csomagolásban 7 tasak található, mind különböző ízekben (ananász, narancs, eper, vanília, banán, fekete ribizli, vajkaramella), így akár minden nap új ízt lehet kipróbálni!

Az új csomagolásnak köszönhetően pedig egy doboz akár 14 napra is elég lehet, mivel nem feltépni kell, hanem a tasak felénél kettétörni, és szájba nyomni. 

A zselét aktus előtt 15 perccel kell bevenni, 2-3 dl vízzel (Napi maximális adag 1 tasak, ami 100 mg sildenafilt tartalmaz, idősebbeknek pedig egy fél tasak, ami 50 mg-nak felel meg). Hatása egyénfüggő, 4-6 órán keresztül is tarthat! 

A Kamagra semmiképpen nem alkalmazható salétrom alapú gyógyszerek szedésével együtt (szív, illetve vérnyomás gyógyszerek)!

Bevételével történő egy időben való alkohol, illetve a nagyobb mennyiségű koffeinfogyasztás nem ajánlott, mivel az csökkentheti a termék hatékonyságát.

Kamagra Zselé